GAU x Elspeet borrel: Innovatie & AI

Stichting Elspeet en GAU nodigen alle boekenvakkers uit voor een inspirerende en gezellige middag in café Blooker (naast het Amstelstation). De borrel is voor alle medewerkers in het boekenvak, van stagiair tot uitgeefdirecteur. Neem je je collega’s mee?

De GAU trakteert op een drankje en Elspeet op heerlijke (vega) bitterballen. Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

7 september 2023

16.00 inloop

16.30 interview met Sander Ruys (Maven Publishing) over innovatie & AI in het boekenvak

17.00 borrel

Sander Ruys

Sander Ruys is oprichter en uitgever van Maven Publishing. Maven Publishing is een uitgeverij gespecialiseerd in het toegankelijk maken van wetenschappelijke kennis over menselijk gedrag. Maven Publishing geeft boeken, e-boeken en luisterboeken uit en organiseert Club Maven. Dit najaar lanceert Maven iets nieuws: AI-boeken. De lezer kan via Whatsapp iedere denkbare vraag stellen, het boek geeft passend antwoord op basis van de inhoud. 14 september wordt het eerste AI-boek gelanceerd, de AI-versie van Flow: De stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven van Mark Tuitert.

Ruben Brave

Ruben Brave, de initiatiefnemer van Make Media Great Again, is een Nederlandse internetpionier. Hij is een mediaprofessional, meervoudig tech-ondernemer en CEO van academische bedrijfsincubator Entelligence om universitaire startups te kick-starten. Tevens voorzitter van Internet Society Nederland en bestuurslid bij diverse impactvolle tech- of mediagerelateerde organisaties, zoals de Sociaal Economische Raad (SER Diversiteit in Bedrijf), het Fonds Cultuurparticipatie, Open State, TechMeUp, de Nederlandse Boekengids en verschillende onafhankelijke belangenorganisaties voor startups.