Winnaars GAU Masterclass 2024

Op 25 en 26 januari 2024 vindt de GAU Masterclass 'Sales, marketing & digitale innovatie' plaats. De GAU stelt hiervoor twee plaatsen beschikbaar. Uit de aanmeldingen zijn Lynn Steding (HarperCollins) en Martijn Beijer (Walburg Pers) gekozen om aan de masterclass deel te nemen.

Lynn Steding is als Marketeer Content & Metadata werkzaam bij HarperCollins Holland. Zij houdt zich bezig met sociale media, bloggersacties, het opstellen van nieuwsbrieven en doet sinds vorig jaar ook de marketing voor alle romance- en feelgoodboeken. "Omdat ik nog veel te leren heb over het marketing-vak, lijkt deze masterclass me enorm nuttig, leuk én natuurlijk leerzaam."

Martijn Beijer is marketeer bij Walburg Pers en Amsterdam University Press. "De centrale thema's van deze masterclass, waaronder marketingstrategieën en publiciteit, sluiten naadloos aan bij mijn werkzaamheden en de uitdagingen en kansen waarmee uitgeverijen zoals de onze worden geconfronteerd in een steeds veranderende markt." Martijn hoopt dat de gesprekken met mensen van verschillende achtergronden leidt tot "nieuwe perspectieve en innovatieve benaderingen".

De GAU wenst Lynn en Martijn veel plezier en inspiratie toe tijdens de masterclass!