Winnaars GAU Masterclass 2023

De GAU stelt kosteloos twee plaatsen beschikbaar voor een masterclass aan de UvA op 26 en 27 januari 2023. Uit de aanmeldingen zijn Judith van Harten (Blossom Books) en Lotte Hellebrekers (Dromenjager) gekozen om deel te nemen aan deze interessante dagen.

Judith is begin 2022 begonnen als marketing & pr medewerker bij uitgeverij Blossom Books. Ze is een relatief nieuwe boekenvakker en denkt dat ze nog veel kan leren over de uitgeverswereld. Judith hoopt met de masterclass nieuwe inzichten te krijgen om haar marketingplannen goed te laten aansluiten bij de veranderende markt. "Het lijkt me heel gaaf om via deze cursus geïnspireerd te worden en meer te leren over alle verschillende facetten van marketing in het boekenvak."

Lotte werkt sinds mei 2022 bij Dromenjager als Social Media Creative, waarbij ze verantwoordelijk is voor alle online communicatie van Dromenjager. Ze wil graag meer leren over het boekenvak en vooral over marketing, de GAU Masterclass lijkt haar daar de perfecte plek voor. "Ik zou graag meer willen leren over marketing in het algemeen, maar ook over hoe ik mijn eigen marketingplan kan opstellen." Het lijkt Lotte vooral leuk om die kennis daarna gelijk in praktijk te brengen en ze heeft erg veel zin in de Masterclass.

De GAU wenst Judith en Lotte veel plezier en inspiratie toe tijdens de Masterclass!