Winnaars GAU Masterclass 2021

De GAU stelt kosteloos twee plaatsen beschikbaar voor een masterclass aan de UvA op 25 en 26 januari 2021. Uit de vele aanmeldingen zijn Merel Rijs (A.W. Bruna) en Nina Wolff (Uitgeverij Cossee) gekozen om deel te nemen aan deze interessante dagen.

Merel is september 2020 bij A.W. Bruna begonnen aan haar eerste baan in het uitgeversvak. Na het behalen van haar bachelor European Studies wilde ze graag haar passie voor taal en boeken combineren met een commerciële en klantgerichte baan. Deze vond ze bij A.W. Bruna op de verkoopafdeling. De GAU Masterclass ziet Merel als een uitgelegen kans om zich verder te ontwikkelen op het gebied van marketing, digitale ontwikkelingen en e-commerce.

Nina is in februari 2020 begonnen als publiciteitsmedewerker bij Uitgeverij Cossee. Tijdens het afgelopen jaar aan een nieuwe baan beginnen was een uitdaging voor Nina, niet alleen vanwege het thuiswerken, maar juist omdat deze tijd vraagt om de boeken op inventieve wijze onder de aandacht te brengen. Ze hoopt tijdens de masterclass meer te leren over on- en offline sales- en marketingstrategieën en alles wat daarmee samenhangt.

De GAU wenst Merel en Nina veel plezier en inspiratie toe tijdens de Masterclass!