Winnaar GAU onboardingprogramma bekend

'Word jij de uitgeefprofessional van de toekomst?' Met die vraag riep Stichting Elspeet jonge boekenvakkers op een motivatiebrief te schrijven om kans te maken op een plek in het onboardingprogramma van de GAU, dat in februari 2023 voor de vierde keer van start gaat, ter waarde van € 1.250.

Het GAU Onboardingprogramma biedt jonge boekenvakkers een inleiding in de uitgeefwereld, het brengt ze de fijne kneepjes van het vak bij én het levert waardevolle connecties op!

De jury, bestaande uit Sanne Walraven (GAU), Noa Tims (Gottmer Uitgevers Groep en Stichting Elspeet) en Jill Luites (Meulenhoff Boekerij en Stichting Elspeet) heeft haar keuze gemaakt. De winnaar van de plek in het onboardingprogramma is… Lisanne van der Waal!

De GAU feliciteert Lisanne van harte. De jury is van mening dat het onboardingprogramma van de GAU zal bijdragen aan een vliegende start van haar kersverse carrière in het boekenvak. We wensen Lisanne een heel inspirerend, divers en leuk opleidingstraject toe.

In een reactie laat Lisanne weten erg blij te zijn met haar plek in de opleiding. 'Ik kijk er vooral naar uit om in een korte tijd, heel efficiënt, kennis te maken met het mooie boekenvak.'