Win een plek in de GAU Masterclass 2024

De GAU Masterclass ‘Sales, marketing & digitale innovatie’ is een onderdeel van de Master Redacteur/editor (Universiteit van Amsterdam). Centraal in deze Masterclass staan marketing (inclusief publiciteit, online en off-line), en digitale ontwikkelingen als e-commerce en audiobooks. In vier dagdelen, op 25 en 26 januari, worden de deelnemers ingewijd in  de vele facetten van een marketingplan. Het onderwijs wordt verzorgd door gespecialiseerde gastdocenten.

Aan deze masterclass doen behalve studenten van de Universiteit van Amsterdam, ook enkele beginnende talenten uit het werkveld mee die verder willen in de marketing. Dit betreft werknemers van uitgeverijen die lid zijn van de GAU en die verder willen in sales, marketing of digitale innovatie. Er valt veel synergie te verwachten van deze combinatie van deelnemers vanuit de uitgeverswereld, een nieuwe generatie studenten plus een pittig docentencorps, afkomstig uit het werkveld.

Winnen?

Wil je kans maken op één van de twee felbegeerde, kosteloze plekken? Stuur dan vóór 12 januari een korte motivatie naar info@algemene-uitgevers.nl en wie weet kun je aanwezig zijn bij dit interessante evenement.

Praktische informatie

De Masterclass zal plaatsvinden in een van de UvA-gebouwen in Amsterdam-Centrum.

Docent Masterclass: Mark Pieters  mark@vanoorschot.nl

Contactpersoon vanuit de Universiteit van Amsterdam: Lisa Kuitert e.a.kuitert@uva.nl

Gastdocenten:  Ruth Bergmans (freelancer), Myrthe Spiteri  (Blossom Books), Anouk Hazenberg (Thinium Audioboekproducties), Nienke Faber (Singeluitgeverijen)

Donderdag 25 januari

10.00-12.30: Anouk Hazenberg

13.30-16.00: Nienke Faber

Vrijdag 26 januari

10.00-12.30: Myrthe Spiteri

13.30-16.00: Ruth Bergman