KVB Boekwerk Seminar 2024: AI – Mogelijkheden en kansen

KVB Boekwerk Seminar

AI is niet meer weg te denken, zowel in mogelijkheden als in bedreigingen. Het thema van het jaarlijkse KVB Boekwerk seminar is dan ook AI – mogelijkheden en kansen.

Tijdens het seminar op 25 januari geven Wouter van Haaften en Koen Verschuren een masterclass op het gebied van Generatieve AI zoals ChatGPT. Hoe werkt het? Wat zijn de kansen én de bedreigingen, voor het boekenvak? Hoe ga je ermee om? In twee uur komen op een interactieve manier de theorie en de praktijk voorbij. Marten Blankesteijn zal vertellen over het gebruik van Generatieve AI in de educatieve sector, en wat het algemene boekenvak daarvan kan leren.

Het belooft een fascinerende middag te worden met een actueel thema. Je kunt je hier inschrijven voor het seminar én de CPNB Nieuwjaarsborrel.

CPNB Top 100 en Nieuwjaarsborrel

Na afloop van het seminar presenteert Stichting CPNB de Top 100 bestverkochte en meest uitgeleende boeken van 2023. Auteurs en uitgevers van de Top 3 ontvangen een oorkonde. We kijken terug op het boekenjaar 2023 en blikken vooruit op 2024.Daarna heffen we gezamenlijk het glas tijdens de nieuwjaarsborrel.

Programma

14.00 uur: inloop
14.30 uur: start KVB Boekwerk seminar 
16.30 uur: entr’acte door JP Pellemans
17.00 uur: start presentatie Top 100                     
17.30 uur – 19.30 uur: nieuwjaarsborrel