Inschrijvingen TPUB2 workshops 3b Web en E-books open

In juni 2021 hebben de GAU en MEVW samen met Dedicon, de Vereniging Onbeperkt lezen, VIVIS en de oogvereniging het programma van Inclusief Publiceren gestart. Met een aantal series workshops brengen zij uitgevers kennis om voorbereid te zijn op de aankomende European Accessiblity Act. Samen zorgen we ervoor dat e-books, digitale leermiddelen en websites voor iedereen toegankelijk worden.

Momenteel worden de workshops 3a Verdieping - Introductie gehouden. Vanaf midden april zullen de verdere workshops gericht op Web en E-books gehouden worden. Deze workshops gaan verder in op de onderwerpen die in de workshops 2b van afgelopen najaar voorbij zijn gekomen. De powerpoints van deze zijn terug te vinden op de website van Inclusiefpubliceren.nl. Inschrijven voor de 3b workshops is vanaf vandaag mogelijk.

Men kan zich op de volgende twee formulieren inschrijven voor de workshops:

Het programma Inclusief Publiceren is kosteloos voor leden van de GAU en de GEU en is financieel mogelijk gemaakt door Vereniging Onbeperkt Lezen, Fonds XL, het ministerie van OCW, de GEU en de GAU.

Bij vragen kunt u terecht bij Aafje Baarslag, a.baarslag@algemene-uitgevers.nl