Inschrijvingen Onboardingprogramma open

Om nieuwe vakgenoten snel in te werken en vertrouwd te maken met alle ins & outs van het algemene uitgeefvak, heeft de GAU een speciaal onboardingprogramma ontwikkeld. Het programma reikt de kennis en vaardigheden aan om snel en volwaardig te kunnen meedraaien. Daarnaast stimuleert het programma de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en attitude voor medewerkers in het uitgeefvak onmisbaar zijn. In september zal de derde groep van start gaan, en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste deelnemers.

Wat moet je doen? Mocht je belangstelling hebben om deel te nemen, zorg dan allereerst dat je de toestemming hebt van je werkgever. Stuur daarna je CV met een korte motivatie waarom je dit traject wilt volgen. Zorg ervoor dat je deze voor 1 juli verstuurd. Daarna volgt een gesprek om verder kennis te maken en dan maken we eind juli de groepsindeling. Tegen die tijd wordt aangegeven of je in september kan starten.

Stuur je CV en motivatie voor 1 juli naar Aafje Baarslag. Heb je nog vragen over de inhoud van het programma, dan kan je die ook sturen.

Wil je meer weten of het Onboardingprogramma, de algemene informatie staat beschreven in de (oude) brochure van 2021.